Sy Crate C Fi
Multi Niche Blog

Vedonvälittäjän ilmaiset vedonlyöntitarjoukset – ovatko ne todella sen arvoisia?

Viimeisen vuosikymmenen aikana online-uhkapelaamisen kukoistaessa vedonvälittäjä on epätoivoisesti yrittänyt voittaa kilpailijansa ja sitoa sinut sivustoonsa. Ladbrookesin, William Hillin ja jopa Coralin pääkadun valta-aseman ajat ovat menneet, ja sen korvaaminen nopealla ja helpolla tapa panostaa on tullut.

Näiden kolmen suuren nimen rinnalle on liittynyt sata muuta Internet-sivustoa, jotka tarjoavat sinulle kotipohjaisen uhkapelin käden ulottuvilla. Verkkotunnuksiin on tehty paljon työtä, etupään IT-ammattilaiset ovat tehneet sivustosta käyttökelpoisen houkuttelevan ja houkuttelevan, asiakaspalvelun varmuuskopion ja online-tuen kautta aina lakimiehiin asti, jotka varmistavat, että käyttöehdot ovat tiukennettuja heidän noudattamaansa standardiin. ei saa kiinni.

Kaikki tämä on hienoa, mutta kuinka he saavat sinut sivustolle? No, he tekevät sen tarjoamalla sinulle ilmaisen vedon, ainakin niin sitä mainostetaan. Se ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista kuin tilin avaaminen, ja vedonvälittäjä, kuka tahansa, painaa tilillesi 50 puntaa ja sanoo ”tässä, mene ja aseta veto”.

He etsivät sitoutumista siinä toivossa, että he voivat saada tuloja tappioistasi pitkällä aikavälillä. Ilmaisen vedon saamiseksi on olemassa ehtoja. Eri tyypit on lueteltu alla.

1. Vastaava bonus. Jos sijoitat esimerkiksi 30 puntaa vedonlyöntitilillesi, vedonvälittäjä lyö tämän ja myös 30 puntaa tilillesi
2. Arvonlisäysveto. Jos sijoitat tilillesi 30 puntaa, vedonvälittäjä maksaa tämän plus ylimääräisen summan, esimerkiksi 150 % osuma merkitsisi, että he hyvittävät sinulle 45 puntaa.
3. Hyvitys hävinneistä vedoista. Jos avaat tilin ja talletat ja panostat 30 puntaa, vedonvälittäjä hyvittää tämän, jos häviät.

Tilannetta vaikeuttaa entisestään niin sanottu panoksen kiertäminen. Esimerkiksi käyttöehdoissa voi mainita, että vaikka panoksesi voittaisi ja ne vastaavat talletustasi ja myös tuo veto voittaa, saatat joutua pelaamaan edelleen näillä rahoilla, kunnes voit nostaa voittosi (jos niitä on siihen mennessä) .

Usein on myös vähän piilotettuja ehtoja, kuten ensimmäisen vedon asettaminen samana päivänä tilin avaamisen kanssa bonuksen saamiseksi. Koska on vain yksi mahdollisuus hyödyntää mikä tahansa ilmaisvetotarjous, on tärkeää, että pääset oikeaan ensimmäisellä kerralla. Tarjoukset ovat lähes aina uusille jäsenille, etkä voi liittyä uudelleen samalla kotiosoitteella, IP-osoitteella tai pankkikortilla.

Yhteenvetona voidaan todeta, että online-vedonvälittäjien tarjoamat ilmaiset vedot ovat sen arvoisia, ja kun ympärilläsi on niin paljon, voit tehdä niistä erittäin kannattavaa hyödyntää niitä kaikkia. Älä kuitenkaan kiirehdi liittymään vedonvälittäjiin vasemmalla oikealla ja keskellä. Käytä aikaa lukeaksesi heidän erittäin pitkät ehdot tai vielä parempi löytää sivusto, jossa on yhteenveto kaikista tarjouksista ja paras tapa hyödyntää niitä.

Comments are closed.