Sy Crate C Fi
Multi Niche Blog

Tärkeitä vinkkejä, jotka on otettava huomioon ennen pysäköintiä lentokentällä

On hyvä asia, että ihmiset voivat nyt jättää autonsa lentokentälle ennen lentoon nousemista. Ilman lentokentän pysäköintipalveluja kaikkien olisi luotettava taksitokkeihin tai ystäviin saadakseen heidät lentokentälle. Aiotko pysäköidä pian lentokentälle? Haluat ehkä tarkistaa seuraavat vinkit ennen kuin teet niin. Nämä ovat vain kolme nopeaa vinkkiä, jotka on otettava huomioon ennen lentokentälle menoa, mutta siellä on varmasti lisää vinkkejä, jos näytät tarpeeksi kovaa!

• Odottaa viivästyksiä – Ennen kuin saavut lentokentälle, on tärkeää ymmärtää selvästi viivästykset. Pohjimmiltaan, jos aiot mennä lentokentälle, sinun on oltava siellä vähintään tunti ennen sisäänkirjautumisaikaa. Mutta jos aiot pysäköidä lentokentälle, saatat haluta olla siellä vähintään kaksi tai kolme tuntia ennen sisäänkirjautumisaikaa. Viivästykset jopa pysäköintialueella saattavat aiheuttaa lentosi myöhästymisen. Jätä kotisi aikaisin, jotta saavut lentokentälle aikaisin.

• Tarkista liikennetiedotukset – On myös tärkeää tarkistaa liikennetiedotukset. Tiedä, suljettaisiinko tietyt tiet, jotta voit valita vaihtoehtoisia reittejä. Tietää, kuinka tietyt tiet ovat täynnä, jotta voit välttää ne. Voit tarkistaa liikenneuutisia katsomalla televisiota, kuuntelemalla radiota tai jopa siirtymällä verkkoon. Joillakin alueilla on online-raportteja liikenteestä.

• Pysäköi viisaasti – Lopuksi, kun saavut pysäköintialueelle, on tärkeää pysäköidä viisaasti. Miten? No, sinun on pysäköitävä etäälle muille aloittajille. Jos pysäköisit pois muista autoista, eliminoisit taipumukset törmätä toiseen toiseen pysäköidessäsi. Varmista, että käytät myös yhtä pysäköintitilaa. Kukaan ei pidä kuljettajista, jotka käyttävät kahta pysäköintipaikkaa.

Comments are closed.