Sy Crate C Fi
Multi Niche Blog

Tärkeimmät tekijät, jotka on otettava huomioon liikkuvaa yritystä valittaessa

Ihmiset muuttavat eri syistä, mukaan lukien henkilökohtaiset, liiketoiminnalliset tai ammatilliset syyt. Uuteen paikkaan siirtyminen voi olla haastavaa. Luotettavan muuttoyrityksen palkkaaminen voi kuitenkin poistaa uudelleensijoittumisesta aiheutuvan fyysisen ja henkisen stressin. Parhaat ammattilaiset Kanadan muuttoyritykset varmistavat, että arvokkaat tavarat pääsevät määränpäähänsä turvallisesti aikataulun ja budjetin mukaisesti.

Ennen kuin valitset yhden liikkeen, varmista, että teet jonkin taustatarkistuksen eri liikkuville yrityksille. Hinnat on sidottava paikan päällä tehtävään arvioon puhelimen tai sähköpostin sijaan, jotta varmistetaan tarkat hinta-arviot. Muuttavien yritysten valinnassa huomioitavia tekijöitä ovat:

1. Lisenssi ja vakuutus

Luvan saaneiden ja vakuutettujen muuttajien palkkaamisen merkitystä ei voida yliarvioida. Voimassa oleva lisenssi tarjoaa todisteita palveluntarjoajien kyvystä harjoittaa liiketoimintaa, kun taas vakuutusturva osoittaa, että palveluntarjoaja on valmis tarjoamaan korvausta tavaroiden katoamisen tai vahingoittumisen varalta. On hyvin vaikeaa nostaa oikeudellisia syytöksiä yrityksestä, jolla ei ole voimassa olevaa toimilupaa.

2. Luotettu nimi

Arvokkaiden, hauraiden esineiden, kuten arvokkaan posliinin tai kristallin, tai arvokkaiden, painavien esineiden, kuten huonekalujen ja pianon, sijoittamiseksi on suositeltavaa työskennellä yrityksen kanssa, joka voi todistaa tällaisten esineiden käsittelyn. Tee yhteistyötä yrityksen kanssa, joka voi antaa sinulle yli tusinan viitteiden yhteystiedot. Soita yhteyshenkilöille ja selvitä heidän kokemuksensa palveluntarjoajan käsissä. Tämä auttaa sinua selvittämään, pystyykö palveluntarjoaja käsittelemään kalliita tuotteita.

3. Palvelun laatu

Vaikka hinta on tärkeä tekijä liikuttajan valinnassa, sitä ei pitäisi määrittää laadusta erillään. Kokemuksesi keskustelemalla asiakaspalvelun kanssa voi antaa sinulle käsityksen yrityksestä, johon olet tekemisissä. Lisäksi yrityksen tarjoamien palveluiden osista kokonaispaketteihin pitäisi auttaa sinua selvittämään, pystyykö palveluntarjoaja vastaamaan tarpeisiisi ja budjettiisi.
Pyydä ystäviä, sukulaisia ​​ja kollegoja suosittelemaan muuttajia, joiden kanssa he ovat työskennelleet aiemmin, ja etenkin niitä, jotka ovat tarjonneet esimerkillistä palvelua. Lisäksi asiakasarvostelun lukeminen auttaa sinua löytämään todellisten asiakkaiden kokemuksen palveluntarjoajan käsissä.

Comments are closed.