Sy Crate C Fi
Multi Niche Blog

Huonon muotin välttäminen miehille

Muoti on huonoa, kun se ei ole hyvää. Milloin muoti on hyvää? Kun kaikki hyväksyvät sen hyvänä ja he kaikki juoksevat – twitterilevät siellä täällä – siitä viimeisimpänä raivona. Se kestää noin kymmenen minuuttia, sitten kaikki alkavat kyseenalaistaa ja haastaa sen ja jakaa muotia hyviin osiin ja osiin, jotka tuoksuvat päivän vanhalta juustolta, joka on jätetty aurinkoon. Muoti alkaa ideana; jonka on kopioinut useampi kuin yksi.

Kun tarpeeksi ihmiset kopioivat sitä, siitä tulee muotitrendi. Kun liian monet ihmiset kopioivat sitä, se ei ole enää muodissa. Tästä syystä kaikki on huonoa muotia. On vain ajan kysymys, milloin hyvä muoti muuttuu huonoksi. Muoti pilaa saman kuin juusto. Mutta jotkut juustot maistuvat paremmilta, kun ne kypsytetään ja jätetään hyllylle useiksi vuosiksi. Nämä ovat samat joissakin muodissa, ne paranevat iän myötä. Tietysti niitä pilaa edelleen liian monet pitävät niistä, mutta ne muuttuvat ”klassisiksi muodiksi” aivan kuin erittäin kypsä 10 vuotta vanha ikääntynyt juusto.

Jos tämä näyttää liian juustolta, harkitse hienoa punaviiniä. Miten on mahdollista, että mitä vanhemmaksi se tulee, sitä paremmaksi se tulee? Viini ei koskaan mene pois muodista, koska he voivat vain haudata sen kellariin seuraavan sadan vuoden ajan, ja kun se otetaan jälleen pois, se on ihme. Jotkut muotikaudet pitävät viinistä, mutta eivät kaikki. Suurin osa on huonoa muotia, joka on vain yhtä hyvää kuin banaaninippu, joka on pian mätä ja joka on vaihdettava. Muoti, joka kestää, on klassinen muoti ja se on satoja vuosia vanha. Aivan kuten hieno viini, klassinen mustavalkoinen smokki on jopa parempi kuin ensimmäisenä päivänä, kun se keksittiin. Mutta tämä on vähemmistö.

Jos suurin osa muodista on huonoa muotia, niin mistä tietää, sijoittaako muotiin vai ei? Totuus on, että et voi sijoittaa muotiin, voit vain joutua muotiin, ellet ole mahtipontinen suunnittelija, joka laittaa nimensä kaikkeen ja myy nimeään sijoituksena. Se on muodin huippu. Ota 5 dollarin lippalakki, jonka olet valmistanut Kiinassa 27 sentillä, ja laita siihen suunnittelijatarra, veloita siitä 200 dollaria ja pyydä kaikkia lukion lapsia löytämään 200 dollaria ostamaan se, koska se on muotia.

Se on huonoa muotia, mutta melkein kaikki muoti on huonoa muotia. Laita sama 200 dollarin pesäpallohattu johonkin diletanttiseen päähän, joka on kuuluisa vain kuuluisuudestaan, kuten hotelliketjutyttö tai K-tytöt, ja ota sitten kuva heistä sen päällä, pyydä heitä allekirjoittamaan se ja sitten voit myydä sen. eBayssa 2000 dollarilla. Se on huonon muodin huippu. Silti kaikki kaverit haluavat olla näiden tyttöjen kanssa. Tämä tarkoittaa, että huono muoti on hyvää.

Comments are closed.