Sy Crate C Fi
Multi Niche Blog

Ammattimaisten sisustajien paljastamat kolme parasta kodinsisustuksen salaisuutta!

Kun sisustat kodiasi, saatat löytää itsesi tottuneeksi tai ideoita useammin kuin ei. Vaikka vähemmän on ehdottomasti enemmän, useimmiten ihmiset menevät yli laidan suunnittelemalla kliseitä, jotka saattavat nolata heitä muutaman vuoden kuluessa. Ajatuksena on pitää sisustus hienovaraisena, epäsuorana kasvojesi sijasta. Tässä on 3 vinkkiä, joiden avulla voit asettaa sisustuksesi sisustuksen näkökulman.

Sekoita ja sovita materiaalit rohkeamman lopputuloksen saavuttamiseksi

Kahden tai useamman tyylin sekoittamisen ei tarvitse olla hölmön valinta. Itse asiassa, jos pelaat tyylisi oikein, sekoitus ylellisyyttä ja nykyaikaisia ​​materiaaleja saattaa ylittää sisustuksesi ajattomaan ja rohkeaan sisustukseen. Esimerkiksi erilaisten liukupäällystetyyppien (etniset tai jopa modernit vinyylimateriaalit) käyttäminen istuinalueen tai ruokapöydän tuolien pukeutumiseen tukevan ja hienostuneen antiikkipöydän ympärille voi saada makusi käymään läpi tinkimättä kapealla toimivuudesta.

Taideteosten ja sisustuselementtien kehystäminen ja sijoittaminen

On tärkeää säästää budjettiasi luovilla sisustusideoilla aina kun mahdollista. Kalustetut sisustusalueet ovat yleensä taideteoksia. Pienempien harmonisten taideteosten esittäminen mielenkiintoisissa kehyksissä, jotka sijoittuvat ruudukon tavoin, voivat antaa illuusion suuresta taideteoksesta. Leikkaa verhoiluhintoja myös käyttämällä ilmapallosävyjä tai puoliverhoja kotisi pitkien laskevien verhojen sijaan. Tämä antaa enemmän valoa ja vähentää kustannuksiasi.

Älykkäät temput pieniin tiloihin

Kodinparannuksessa on kyse kekseliäisyydestä ja luoda paras sisustuksellesi rajoituksista riippumatta. Tätä tarkoitusta varten teillä on pieni tila; yritä verhoilla sänkyäsi tai huonekalujasi samaan tapettikuvioon kuin seinät. Jatkuvuus välttää ositetun ilmeen ja tekee huoneesta siten suuremman. Yksivärinen väripaletti voi myös tehdä temppu, mutta muista laittaa rohkeat värilliset sisustuskappaleet räikeyden murtamiseksi.

Comments are closed.