Sy Crate C Fi
Multi Niche Blog

5 parasta parasta ympäristöystävällistä lattiavalintaa

Menneet ovat päivät, jolloin nailonpohjaiset myrkylliset matot koristelivat melkein kaikkia koteja. Asunnon omistajat muuttuvat nyt vihreiksi. Kuinka niin? Arvasit oikein. He valitsevat ympäristöystävällisen lattian. Yksi huomautus, tässä on luettelo viidestä parhaasta ympäristöystävällisestä kerroksesta ja miksi sinun on harkittava niitä.

Bambu lattia

Bambu sattuu olemaan täydellinen vaihtoehto parketeille. Se on rakenteellisesti vakaa ja luonnollisesti kestävä. Se on myös erittäin helppo asentaa. Voit halutessasi viimeistellä tai viimeistellä saadaksesi lattialle vaikuttavan puun syyn värin ja vaikutukset. Joko niin, bambulattiasi kestää pitkään asianmukaisella hoidolla ja kunnossapidolla.

Korkkilattia

Korkki on luonnollinen ympäristöystävällinen tuote, joka on korjattu korkkitammipuista. Puu on ainoa maailmassa, jonka kuori uusiutuu nopeasti korjuun jälkeen. Tämä jättää puun vahingoittumattomaksi. Kun puu on kypsä, sen kuori voidaan korjata 8-9 vuoden välein. Korkkilattiaa arvostetaan enimmäkseen sen väreistä, kuvioista, pehmeydestä sekä lämpö- ja akustisista eduista.

Linoleumilattia

Aito linoleumi juontaa juurensa puolitoista vuosisataa sitten, kun se keksittiin ensimmäisen kerran pellavaöljystä. Pellavatehtaalta saatu öljy on vastuussa lattian kestävistä ominaisuuksista. Asianmukaisella hoidolla linoleumilattiat voivat kestää yli 30 vuotta.

Biohaus-matot

Biohaus-matot eivät ole niin suosittuja, mutta ne sattuu olemaan erittäin ympäristöystävällisiä. Matot voidaan valmistaa villasta, hampusta tai puuvillasta. Kuten useimmat villatuotteet, Biohaus-matot hylkivät lian luonnollisesti. Tässä mielessä sinun ei tarvitse imuroida mattoa ajoittain. Huomaa, että matossa ei ole tahroja hylkiviä kemikaaleja, synteettistä lateksia, valkaisutuotteita ja väriaineita. Lyhyesti sanottuna se on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, joista osa on jo mainittu.

Comments are closed.