Sy Crate C Fi
Multi Niche Blog

5 loistavaa sovellusta, jotka auttavat kiinteistönvälittäjiä lisäämään pankkitaseitaan

Jos olet kiinteistönvälittäjä, tiedät kuukausittain kotiin viemäsi rahamäärän suuresti siitä, kuinka paljon kodeja onnistut myymään, joten eikö olisi hienoa, jos sinulla olisi tapa lisätä mahdollisuuksiasi maksimoida tulosi? On olemassa ratkaisu, ja aiomme etsiä joitain laadukkaita sovelluksia, jotka mahdollistavat pankkitilisi korottamisen.

Google Kartat

On hieman kiusallista, kun myöhästyt tapaamaan jonkun, jonka on tarkoitus näyttää kodin ympärillä. Ainoastaan ​​siksi, että sinulla on osoite, älä oleta, että et eksy ajon aikana, varsinkin jos kyseessä on lukuisia erilaisia ​​koteja, jotka kattavat suuren alueen. Jos sinulla on Google Maps puhelimellasi, saavut aina määränpäähän ajoissa, tai et ainakaan eksy, koska se ei estä sinua jäämästä kiinni liikenteestä.

Kirjaudu helposti

Jokainen, joka myy asuntoja elantonsa varten, sairastuu lopulta ja kyllästyy allekirjoittamaan asiakirjoja. Sinun on tehtävä se koko ajan, eikä se muutu, mutta se voi olla helpompaa, kun sinulla on SignEasy-sovellus, kun voit allekirjoittaa paperit mobiililaitteellasi. Se tarkoittaa, että tästä lähtien säästät päivittäin valtavasti aikaa, ei siksi, että jonkin allekirjoittaminen vie kauan, vaan kaiken fyysisten asiakirjojen käsittelyyn liittyvän vaivan vuoksi.

CamScanner

Mitä aiot tehdä, kun olet tien päällä ja joku haluaa sinun lähettävän heille asiakirjan? Saatat tavata potentiaalisen ostajan näyttääkseen heitä talon ympärillä, joten et voi juosta takaisin toimistoon skannaamaan asiakirjaa sähköpostitse heille. Helpoin ratkaisu on ladata CamScanner-sovellus, koska voit muuttaa iPhonen skanneriksi. Kun olet valmis, voit yksinkertaisesti lähettää heille asiakirjan sähköpostilla poistumatta autostasi.

Dropbox

Olemme juuri puhuneet siitä, mitä voit tehdä, kun sinulla on fyysinen asiakirja kädessäsi, mutta et voi kuljettaa kaikkia yksittäisiä asiakirjoja mukanasi. Kun olet ladannut Dropbox puhelimeesi, voit viedä toimiston mukaasi mihin tahansa menetkin, ja sinulla on aina pääsy tietokoneellesi tallennettuihin tiedostoihin. Et koskaan tiedä, milloin tarvitset pääsyn johonkin, joten on hienoa, kun voit noutaa sen suoraan Dropbox-tililtäsi missä olet.

Sitegeist

Sinulla on todennäköisesti myytävänä koteja monilla eri alueilla, joten jokaisen alueen kaiken mahdollisen tunteminen on hienoa, koska pystyt vastaamaan moniin kysymyksiin, joita ihmiset saattavat kysyä. Kun joku ostaa kodin, hän haluaa aina tietää enemmän alueesta, jolla asuu, joten täyttämällä päänsä paljon arvokasta tietoa saat todennäköisesti sulkea paljon enemmän myyntiä. Sovellus esittää asiat tavalla, joka helpottaa kaiken selkeää ymmärtämistä.

Comments are closed.