Sy Crate C Fi
Multi Niche Blog

5 jännittävää tapaa muuttaa kehosi terveelliseksi koneeksi ilman kuntosalia

Se, että kuntosalit näyttävät olevan ainoa tapa tulla terveeksi nykyään, ei tarkoita, että se on totta. On olemassa monia muita tapoja muuttaa kehosi koneeksi, ja aiomme tarkastella muutamia jännittäviä vaihtoehtoja, jotka sinulla on käytettävissäsi.

Luo käynnistysleiri

Sinun ei tarvitse olla pätevä henkilökohtainen kouluttaja käynnistysleirin ajamiseksi. Tarvitset vain muutaman ystäväsi tapaamaan yhdessä puistossa muutaman harjoituksen joka viikko, ja voit kaikki motivoida toisiamme tulemaan mahdollisimman hyväksi. Voit aina tehdä tämän yksin, kun tiedät, mitä harjoituksia sinulle on tarjolla, mutta on paljon miellyttävämpää, kun olet ystävien kanssa ja he riippuvat sinusta, että ilmestyt, mikä tarkoittaa, että et voi peruuttaa.

Unelmiesi urheilulaji

Urheilu on vähän kuin rullalautailu, kun vanhenet. Näet muutaman ihmisen luistelemassa aluksella, mutta se on pääasiassa jotain, jota nuorempi sukupolvi tekee, ja saatat pelätä uuden urheilulajin aloittamista. Tiedän, että sinun täytyy haluta kokeilla jotain, ja niin kauan kuin se auttaa sinua parantamaan terveyttäsi, sillä ei ole väliä mitä se on. Katso ympärilläsi joitain klubeja lähelläsi ja mene muutamalle harjoitukselle kokeilemaan vesiä ja tavata kaikki muut, jotka harrastavat urheilua.

Käsittele esterata

Estekursseista on tulossa tällä hetkellä erittäin suosittuja ja ne ovat täynnä kaikkea mitä voit kuvitella. Sinun on ilmoittauduttava heihin, ja kurssin pituudesta ja vaikeudesta riippuen se voi viedä tunteja loppuun. Yksi parhaista asioista tällä reitillä on tosiasia, että sinun on tehtävä paljon koulutusta etukäteen, joten saat asentajan haastetta edeltävinä kuukausina antamaan sinulle vielä parempia terveystuloksia.

Aloita patikointi viikonloppuna

Siellä on koko maailma, josta et edes tiedä, enkä puhu kaikista muista maista, joissa et ole koskaan käynyt. Puhun pääsystä kaupunkiin, jotta voit tutustua suureen ulkoiluun ja näet upeita asioita missä tahansa. Vaellus on pohjimmiltaan vain vaikeampi versio kävelystä, vaikka tarvitset oikeat varusteet ja sinun on opittava joitain perusturvallisuustaitoja, jotta et törmätä ongelmiin tien päällä.

Ota tanssitunteja

Vaikka et osaa tanssia, voit silti ottaa oppitunteja ja muutaman kuukauden sisällä voit pudottaa liikkeet parhain heistä. Muutaman salsa-oppitunnin jälkeen voit näyttää taitosi tanssilattialla samalla kun poltat paljon kaloreita. Olet myös aina liikkeessä, joten se on hieno sydän- ja verisuonikuntoosi. Jos sinulla on kumppani, voit vetää heidät pitkin, mikä tarkoittaa, että et tunne itseäsi epämukavaksi.

Comments are closed.