Sy Crate C Fi
Multi Niche Blog

5 hienoa gadgetia, jotka haluat, jos sinulla on uima-allas takapihallasi

Jos puutarhassasi on uima-allas, sinun on rakastettava sitä tällä hetkellä, koska aurinko on aina ulkona. Lyön vetoa, että rakastat sitä vieläkin enemmän, jos sinulla on muutama erityinen uima-altaan gadget, joten aiomme tarkastella muutamia, jotka haluat ehkä poimia.

Veden rokkari

Kun chillat uima-altaalla, ei ole mitään rentouttavampaa kuin suosikkikappaleidesi kuuntelu, ja Water Rocker antaa sinun kuunnella niitä, kun olet vedessä. Tämä johtuu siitä, että vempain on kaiuttimijärjestelmä, joka on täysin vedenpitävä ja voit siirtää iPhonen tai iPodin sen sisälle. Voisit aina asettaa kaiuttimet veden ulkopuolelle, mutta on hauskaa, kun musiikkisi räjähtää korvasi, kun se kelluu ohitsesi.

Panasonicin vedenpitävä videokamera

Valokuvien ottaminen uima-altaalla on hauskaa ja markkinoilla on tonnia vedenpitäviä kameroita, mutta mielestäni pidät tästä videokamerasta, koska voit kuvata laadukkaita elokuvia. Se on hieno aparaatti, jos sinulla on perhe, koska kotielokuvistasi tulee paljon mielenkiintoisempia, kun niihin voi sisältyä veden alla otettua materiaalia. Se on myös erittäin kevyt ja tyylikäs, mikä tekee eron useimmista muista tällä hetkellä vedenpitävistä asioista.

Yläpuolinen puhelinkotelo

Jos olet sekaisin veden lähellä, et koskaan tiedä, milloin putoat vahingossa, tai vaikka et putoaisikaan, voit pudottaa puhelimesi helposti uima-altaaseen. Paras tapa kiertää tämä on poimia OverBoard-puhelinkotelo, koska ne ovat kaikki vedenpitäviä. Jos puhelin lopulta syöksyy, se on silti täysin käyttökelpoinen, kun kalastat sen takaisin ulos. Voit silti käyttää puhelinta kotelon sisällä, joten se ei ole lukittavissa.

Pool Leaf Skimmer

Oletko kyllästynyt kävelemään uima-altaan ympärillä verkon kanssa yrittäen kalastaa kaikki roskat, jotka istuvat veden päällä? Jos haluat helpoimman tavan päästä eroon siitä maailmassa, hanki tämä uima-altaan lehtien kuorintalaite. Voit hallita sitä etänä laitteella, jota pidät kädessäsi, joten sinun ei tarvitse edes tehdä mitään töistä. Lehtien kuorintalaite surisee veden ympärillä puhdistamalla kaikki paska sinulle samalla kun chillat uima-altaan reunalla.

AquaGuard-uima-altaan hälytys

Sinulla ei ole väkijoukon ohjausestettä, joka suojaisi lapsiasi putoamasta uima-altaaseen, joten miten pidät heidät turvassa varmistamalla, etteivät he voi hukkua? Miksi et investoi tähän uima-altaan hälytykseen? Se on hieno tekniikka, joka ilmoittaa sinulle, kun joku on pudonnut veteen, ja voit kiirehtiä pelastamaan henkensä. Jos sinulla ei ole uima-altaan kantta tai aitaa, gadget voi tarkoittaa eroa elämän tai kuoleman välillä.

Comments are closed.