Sy Crate C Fi
Multi Niche Blog

5 hienoa autolaitetta, joihin haluat kuluttaa ansaittua rahaa

Et lopeta rahaa, kun olet maksanut autosta. Ehkä ajattelet, että ylimääräiset kulut tulevat esimerkiksi kaasun ja vakuutusten muodossa, mutta voit myös ostaa upeita laitteita, ja aiomme tarkastella joitain hienoja nyt.

Auton saksilava

Oletko sellainen kaveri, joka haluaa työskennellä autossasi sen sijaan, että veisit sen autotalliin korjaamaan? Jos se kuulostaa sinulta, asia, jota vihaat eniten, yrittää todennäköisesti korjata jotain, kun olet törmännyt auton alle. Sinun on tavoitettava työkaluja, ja on kamala törmätä itsesi niin ahtaaseen tilaan, joten jos sinulla on rahaa, sinun kannattaa noutaa yksi näistä saksista, eikä sinun tarvitse enää puristaa autosi alle.

Stanley Jump Starter

On erittäin epätodennäköistä, että akku kuolee tänään sinulle, mutta ennemmin tai myöhemmin se tapahtuu, ja on aina parasta olla valmis. Et voi aina luottaa siihen, että lähelläsi on toinen auto, joka auttaa sinua ulos, joten hyppyjohdot eivät auta, mutta voit potkaista akun itse, jos sinulla on tämä kannettava hyppykäynnistin. Se toimii myös ilmakompressorina, joten voit täyttää renkaat, kun ne menevät tyhjäksi, ja se voi myös auttaa sinua tulemaan turvallisesti kotiin, jos kärsit hitaasta puhkeamisesta.

CarMD

Jos et tiedä mitään autoista, sinun ei tarvitse mennä juoksemaan autotalliin, kun jokin menee pieleen, mutta tarvitset työkalun ongelmien diagnosointiin ja CarMD auttaa. Sinun tarvitsee vain liittää se autoon ja saat vikakoodin. Älä huoli, jos et tiedä mitä se tarkoittaa, koska seuraava vaihe on vierailla verkkosivustolla ja kun olet lisännyt koodisi, se palaa sinulle selittämään tarkan ongelman helposti ymmärrettävällä tavalla.

Accutire digitaaliset painemittarit

Kun auton renkaat eivät ole oikealla paineella, törmäät ongelmiin, vaikka et ymmärrä, että mikään on vialla. Renkaat eivät kestä niin kauan, ja sinun on käytettävä rahaa uusien ostamiseen. Säästät myös paljon enemmän rahaa polttoaineeseen, joten on järkevää ostaa yksi näistä painemittareista, kun ansaitset rahasi takaisin pitkällä aikavälillä. Toinen asia, josta se auttaa, jolla ei ole mitään tekemistä rahan kanssa, on henkilökohtainen turvallisuutesi, mikä tarkoittaa, ettei turmeltuta turvatyynyihin.

Nopea vetokoukku

Sinulla ei aina ole ketään lähellä, kun yrität kiinnittää autosi perävaunuun. Tämä voi olla ärsyttävää, koska kun sinulla ei ole ketään opastamaan sinua, on melkein mahdotonta lyödä makeaa kohtaa, kun peruutat autosi. Tämä kannettava kamerajärjestelmä vie kivun, kun näet tarkalleen mihin olet menossa. Kiinnitä kamera vain autosi takaosaan ja voit katsella näyttöä auton sisällä, jotta perävaunu kiinnittyy nopeasti.

Comments are closed.