Sy Crate C Fi
Multi Niche Blog

5 halpaa ja tehokasta tapaa lisätä kauneutta keittiöösi

Jos haluat parantaa keittiön ulkonäköä, sinun ei tarvitse huolehtia rahasta. On joitain erittäin halpoja tapoja lisätä hieman enemmän luokkaa keittiöösi, ja aiomme tarkastella niitä tänään, jos haluat pelata muutamilla asioilla uuden ilmeen luomiseksi.

Näytä joitain taideteoksia

Taideteos ei yleensä ole asia, jonka liität keittiöön. Kun ostat taideteoksen, haluat näyttää sen ylpeänä käytävällä tai olohuoneessa, mutta ei ole mitään vikaa heittää joitain keittiön seinille. Sinun on tietysti oltava varovainen, kun päätät ripustaa sen, mutta koska taideteoksen ei tarvitse olla kallista, ei ole väliä, tuhoako se höyryn vuosien varrella. Muista vain, ettet ripusta mitään, mikä maksaa paljon rahaa, varsinkin kun voit noutaa pihan myynnistä muutaman dollarin.

Osta hedelmiä

On syy, miksi ihmiset ovat maalanneet hedelmäkuvia tuhansien vuosien ajan. Se on valoisa ja houkutteleva, joten kun näytät joitain keittiössäsi sen sijaan, että pidät sitä jääkaapissa, huoneesi kirkastuu. Älä mene yli laidan, ellet syö paljon siitä, koska päädyt heittämään suurimman osan siitä. Koska voit ostaa erilaisia ​​hedelmiä joka kerta, kun menet supermarketiin, hedelmäkulhosi eivät koskaan näytä samanlaisilta, joten se vaikuttaa keittiön ulkonäköön eri tavoin joka viikko.

Lisää oma saari

Jos katsot nykypäivän moderneja keittiöitä, ne kaikki on suunniteltu saarella keskellä, koska ne ovat erittäin houkuttelevia. Ellet mene ulos ja osta uusi keittiö, et voi luoda täsmälleen samaa vaikutusta, mutta mikään ei estä sinua ostamasta suurta pöytää, joka toimii saarena. Siinä ei tarvitse olla pesuallasta tai kaappeja, mutta se voi olla vain pinta, jolla valmistat ruokaa, ja jos sinulla on tarpeeksi tilaa, sinun on testattava se nähdäksesi, kuinka hyvä se näyttää.

Aseta värikkäät matot

Jonkin ajan kuluttua saatat kyllästyä keittiön lattian laattoihin. Tämä ei tarkoita sitä, että sinun täytyy repiä ne ja laittaa uusia, joilla on erilainen muotoilu, koska se ei ole halpaa. Voit tehdä mitä tekisit missä tahansa muussa kodin huoneessa, kun haluat antaa lattialle hieman ravistelua. Hanki värikkäitä mattoja ja aseta ne strategisiin paikkoihin, mutta jos aiot tehdä tämän, sinun on muistettava, että se on keittiö, joten et halua mitään pörröistä, muuten ne eivät koskaan pysy puhtaina.

Ripusta kattilat ja pannut

En halua piilottaa kattiloita ja pannuja pois keittiön kaapin takaosasta, ja jos sinulla olisi hyvä ajatus siitä, olen varma, että sinusta tuntuu samalla tavalla. Ajatelkaapa, kuinka siistit ne näyttävät riippuvan seiniltäsi, tai jos et usko, että heillä olisi paljon eroja keittiön ulkonäköön, et voi kieltää, ettei se olisi kätevää. Jos kokeilet sitä, haluat ehkä valita värikkäitä kattiloita ja pannuja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen sijaan.

Kaunis edulliseen hintaan

Nyt näet, että sinun ei tarvitse kerätä luottokorttivelkaa, jotta voit lisätä pienen kauneuden keittiöösi. Sinun tulisi aina miettiä, kuinka voit parantaa mitä tahansa huonetta, ennen kuin haet luottokorttiasi, koska on turhaa rahaa, kun et tarvitse.

Comments are closed.