Sy Crate C Fi
Multi Niche Blog

5 erilaista gadgetia, jotka valaisevat kotiasi viileillä ja mielenkiintoisilla tavoilla

On paljon hulluja tapoja, joilla voit keventää kotiasi, ja jotkut nykypäivän markkinoiden suosituimmista laitteista ovat paljon houkuttelevampia kuin valot, jotka olet tällä hetkellä kiinnittänyt kattoosi. Ne tarjoavat sinulle valoa useilla eri tavoilla, ja meidän pitäisi tarkastella joitain esimerkkejä siitä, mitä voit ostaa kotiisi.

Kylpyhuoneen LED-hana

Oletko nähnyt suihkupäät, joissa on sisäänrakennetut LED-valot, jotka saavat veden näyttämään eri väriseltä, kun se putoaa päällesi? Ne tekevät suihkuista paljon mielenkiintoisempia, mutta tämä pieni vempain tekee käsien pesusta mielenkiintoisemman nyt. Se yhdistää kylpyhuoneesi hanaan ja heti kun käännät vettä siihen, se näyttää siltä kuin se olisi sininen, vihreä, punainen tai mikä tahansa muu väri, jonka kanssa päätät mennä. Ne ovat myös erittäin halpoja, mutta viihdyttävät sinua aina, kun käytät pesuallasta.

Kasvihuoneen ulkokruunu

Jos vietät paljon aikaa ulkona etkä halua kastua, arvostat, että tämä ulkokruunu on pään yläpuolella. Se on toisin kuin mikään muu kattokruunu, koska se on muotoiltu vähän kuin kasvihuoneen katto ja se peittää riittävän suuren alueen istua, kun taivas avautuu. Sisällä on myös paljon valoja, jotka valaisevat koko kuistisi. Jos sinulla on ulkopöytiä tai istuinalueita, se on täydellinen apuväline, joka pitää kiinni niiden yläpuolella.

Withings Aura

Tämä valo on suunniteltu auttamaan sinua nukkumaan, ja taustalla on voimakas tekniikka täydellisyysvelvollisuutensa suorittamiseksi. Se seuraa itse asiassa unta koko yön ja valo muuttaa väriä riippuen eri aallonpituuksista, joiden välillä vaihdat koko yön. Sen lisäksi, että se auttaa sinua lepäämään yöllä, heräät myös aamulla, kun olet tuoreimmillaan, ja valo tietää milloin tämä johtuu antureistaan, joita se käyttää.

Pilvi B rauhallinen kilpikonna

Meillä on täällä toinen valo, joka auttaa sinua nukkumaan, mutta se on hieman epätavallista, koska se näyttää lelulta, jonka annat lapsellesi. Ne on todella suunniteltu auttamaan lapsia nukkumaan yöllä, mutta on olemassa useita aikuisia, jotka käyttävät niitä myös saatuaan selville kuinka voimakkaita he olivat. Gadgetista tuleva valo saa sinut tuntemaan, että nukut veden alla, ja se antaa jopa pehmeitä ääniä, jotka jäljittelevät aaltoja, jotka auttavat sinua sammumaan, kun pää osuu tyynyyn.

MyGarden Dusk Post

Jos etsit modernia valaistusratkaisua puutarhaan, et voi mennä pieleen MyGarden Dusk Postin kanssa. Se ei ole vain posti, jonka tartut maahan, koska se saa virtaa auringosta, ja siinä käytettiin myös LED-lamppuja, jotka tekevät siitä vielä pidemmän. Vaikka se on aurinkokäyttöinen ja käyttää LED-lamppuja, pääpiirteen on oltava muotoilu, koska se näyttää täydelliseltä ja se erottuu, vaikka puutarhasi näyttää jo hämmästyttävältä.

Comments are closed.